Booking

BØRNEKONCERT

Magisk børnekoncert, hvor man kan surfe!

RayRays koncert er en tropisk og levende oplevelse for både børn og voksne. Koncerten handler om en magisk rejse på det flyvende surfboard, hvor der er plads til alle, og hvor livet sættes i et smukt og sjovt perspektiv. Vi holder fri fra elektronikken, danser i bare tæer og laver et usynligt lejrbål med en usynlig ven. Vi hopper på surfboard, skaber regnbuens farver og finder forsvundne smil. Koncerten er meget velovervejet og inddragende. Under koncerten får alle muligheden for at komme op på scenen. Efter koncerten får alle muligheden for at få et sejt billede på det flyvende surfboard, og så kan alle børn prøve de små instrumenter. 

– Koncerten er for alle børn og alle andre!
– Man kan booke RayRay som solo eller band!

ET MAGISK FOREDRAG

Lærerigt og inspirerende foredrag med musik!

Dette foredrag er ikke bare en fortælling om Afrika, – men om livet. Med RayRays unikke evne til at formidle og fange børns opmærksomhed på, tager han både børn og voksne med på en rejse til Afrika. Med temaer som: “Hvordan lever børn i Tanzania?”, “Hvordan er det vilde dyreliv?”, “Hvordan gror vores mad?” – vi kommer ind til kernen af hvad der egentlig er vigtigt for os mennesker, og hvorfor de børn som ikke har så meget er så glade. RayRay var i januar 2017 i Tanzania og optage musikvideo og det er oplevelser fra denne rejse han vidergiver i børnehøjde. Foredraget er med billeder, film og musikalsk indslag.

– For 0-4 klasse!

JULEKONCERT

En Magisk Julekoncert – ho ho ho!

RayRays univers bliver på magisk vis forvandlet til julestemning. I troperne holder man også jul, og RayRay vil i denne koncert tage børnene med på en julerejse sammen med hans palmenisser. Vi skal spørge julemanden om hvem der er det sureste menneske, vi skal op og flyve på surfboard og hjælpe ham med at dele gaver ud. Vi skal ret og sagt rigtige mange julede ting – så glæd dig til “En Magisk Jul” med RayRay.

– Koncerten er for alle børn og alle andre!
– Man kan booke RayRay som solo eller band!

UKULELE UNDERVISNING

Vil dit barn gerne lære at spille ukulele?

Ukulele er et fantastisk hyggelig og dejligt Hawaii instrument som alle børn kan lære, hvis de vil. Det er helt klart det bedste strenge instrument at starte ud med for børn og et fantastisk springbræt til evt. bagefter at lære at spille guitar. Undervisningen kan gøres på flere måder, hvis man bor i København området kan man få en tid og møde ind på Langelinieskolen på Østerbro – hvis man bor andre steder i landet, så kan undervisningen blive igennem skype. Jeg underviser altid kun 30 min af gangen og så er det vigtigt at huske på: “Jeg kan ikke ikke lære nogen børn at spille ukulele, men jeg kan inspirere og lære dem hvordan de selv lære det”!
//Jeg har efterhånden haft en masse børn som elever med stor succes.

– For 0-6 klasse!

MINI SURF CAMP 2019

Vil dit barn gerne lære at surfe?

Hvert år i skolernes sommerferie (uge 29) afholder Westwind Klitmøller og RayRay årets mini surf camp for børn i alderen 7-12 år i Klitmøller. Det bliver to dage fyldt med surfer livsstil, motion og leg. Der er plads til alle niveauer og om aftenen får man mulighed for at lære at spille ukulele foran bålet.

PROGRAM:
Torsdag:
– Surf med instruktør
– Fællesleg og skattejagt
– Økologisk aftensmad
– Bålhygge med ukulele og guitar

Fredag:
– Yoga for børn
– Surf med instruktør
– Mini surfjoint med rodeo, cirkustelt mm.
– RayRay Koncert

 

TILMELDING:
Tlf: 52 19 86 60
Mail: aloha@rayraymusik.dk

©2017 rayraymusik