Booking

BØRNEKONCERT

Magisk Børnekoncert

RayRays koncert er en healende og levende oplevelse for både børn og voksne. Koncerten handler om en magisk rejse, hvor der er plads til alle, og hvor livet sættes i et smukt og sjovt perspektiv. Vi holder fri fra elektronikken, danser i bare tæer og laver et usynligt lejrbål med en usynlig ven. Vi hopper på surfboard, skaber regnbuens farver og finder forsvundne smil. Koncerten er meget velovervejet og inddragende. Under koncerten får alle muligheden for at komme op på scenen. Efter koncerten får alle muligheden for at få en økologisk highfive eller et sejt billede.

– Koncerten er for alle børn og alle andre!
– Pris: 12.000 i Hovedstadsområdet + tillæg til andre steder i landet!

FOREDRAG OM LIVET

Lærerigt og inspirerende foredrag med musik!

Dette foredrag er ikke bare en fortælling om en rejse, – men en fortælling om livet. Med RayRays unikke evne til at formidle og fange børns opmærksomhed på, tager han både børn og voksne med på en rejse til Afrika. Med temaer som: “Hvordan lever børn i u-lande?”, “Hvordan er det vilde dyreliv?” og “Hvordan gror vores mad?” – der kommer vi ind til kernen af hvad der egentlig er vigtigt for os mennesker, og hvorfor de børn som ikke har så meget er så glade. RayRay var i januar 2017 i Tanzania og optage musikvideo og det er oplevelser fra denne rejse han vidergiver i børnehøjde. Foredraget er med billeder, film og musikalsk indslag.

– For 0-5 klasse!

JULEKONCERT

En Magisk Julekoncert – ho ho ho!

RayRays univers bliver på magisk vis forvandlet til julestemning. I troperne holder man også jul, og RayRay vil i denne koncert tage børnene med på en julerejse. Vi skal spørge julemanden om hvem der er det sureste menneske, vi skal op og flyve på surfboard og hjælpe ham med at dele gaver ud. Vi skal ret og sagt rigtige mange julede ting – så glæd dig til “En Magisk Jul” med RayRay.

– Koncerten er for alle børn og alle andre!
– Pris: 12.000 + evt. tillæg!

©2017 rayraymusik
da_DKDansk